Luxueuse woonkamerinrichting, Studio Mariska Jagt, Woonkamer, Inrichting, Design, Metropolitain, Keuken, Eettafelstoelen, Luxe, High End

Luxueuze woonkamerinrichting | Studio Mariska Jagt

Een luxe uitstraling met warme accenten

Deze complete woonkamer inrichting, gerealiseerd door Studio Mariska Jagt, straalt heerlijke luxe uit. De basis is modern, maar het is afgewerkt met warme details en kleuraccenten.
Evenwicht is hetgeen waar dit interieurdesign op gebaseerd is. Alles in deze woning klopt en is in harmonie. De keuken is strak, maar ook warm en gezellig door de houten visgraat vloer. De houten vloer creëert samenhang tussen de verschillende kamers die van elkaar zijn gescheiden door prachtige stalen taatsdeuren. Hier zie je een mooi contrast van hout en staal, wat naast de luxe ook voor een stoere uitstraling zorgt.

Luxueuse woonkamerinrichting, Studio Mariska Jagt, Woonkamer, Inrichting, Design, Metropolitain, Keuken, Eettafelstoelen, Luxe, High End

Leefkeuken

In de leefkeuken is er plaats gemaakt voor een eethoek, de stoelen aan de eettafel vallen op door de kleur. Deze kleur wordt dan ook gebruikt als accentkleur in de inrichting van dit interieur. Daarnaast zorgen de donkeren op maat gemaakte inbouwkasten voor een serene en strakke look. De nadruk licht op de details en op het prachtige koffiezetapparaat wat een ware eyecatcher is in deze ruimte.

Kleuraccenten

De gouden details, zoals de eetkamerstoelen en de sierkussens, zorgen voor een warme uitstraling. Door deze kleur op verschillende plekken en in verschillende vormen terug te laten komen, oogt het ontzettend stijlvol. Ook zie je donkergroen terugkomen in de details en het interieur. Dit geeft een frisse en levendige look aan het geheel. En de combinatie goud en groen is zeker op zijn plek in deze high-end woning.

Luxueuse woonkamerinrichting, Studio Mariska Jagt, Woonkamer, Inrichting, Design, Metropolitain, Keuken, Eettafelstoelen, Luxe, High End, Visgraat vloer, Houten vloer

Woonkamer inspiratie

Mariska gaat elk project met uiterste precisie aan, dit is ook zeker terug te zien in het eindresultaat van deze complete inrichting. De woonkamer en de keuken zijn voorzien van verschillende designmeubelen wat zorgt voor een elegante look. Ook hier in de woonkamer zie je de houten vloer in visgraat design terugkomen. De eenheid in deze woning is totaal in balans. Door middel van de stalen deuren is het mogelijk om je af te zonderen, zonder dat je wordt afgesloten van de rest van de kamers.

Luxueuse woonkamerinrichting, Studio Mariska Jagt, Woonkamer, Inrichting, Design, Metropolitain, Keuken, Eettafelstoelen, Luxe, High End

Design

Met oog voor detail en een creatieve insteek is Mariska aan de slag gegaan, het resultaat? Een modern en tijdloos interieurdesign, waarbij eenheid centraal staat.

Meer projecten zien van Studio Mariska Jagt?

 

___

Tekst: Cia van de Ven 

Fotografie: Studio Mariska Jagt