VVR Architecten

In 1999 richtte Gerard Vergouwen en Richard van Rijen samen VVR Architecten op. Het is een bureau met kenmerkt zich door de moderne ontwerpstijl en brede ervaring in diverse disciplines. Door deze combinatie heeft VVR Architecten al talloze projecten weten te realiseren.

Informatie over VVR Architecten


VVR Architecten
VVR Architecten
VVR Architecten
VVR Architecten
VVR Architecten
VVR Architecten
VVR Architecten
VVR Architecten
previous arrow
next arrow

Duurzame ontwerpen

Maar wat maakt de werkwijze van VVR architecten dan zo bijzonder? Kijkend naar de gerealiseerde projecten zie je terugkomen dat in elk project en de klantrelaties, duurzaamheid centraal staat. Met deze eigenschap centraal, passen ze waar mogelijk producten toe volgens het Cradle to Cradle principe (een ultieme vorm van duurzaam ondernemen) en worden projecten zo energie neutraal mogelijk gerealiseerd.

Architectenbureau in Nederland & België

VVR beschikt naast het kantoor in Nederland, ook over een bvba in België. Dit bureau is dan ook lid van de Orde van Architecten België. Hierdoor hebben ze de mogelijkheid om snel te handelen en werken binnen beide landen.

Ervaring en expertise

Dat het bedrijf veel ervaring heeft met diverse opdrachtgevers en weet wat ze doen is al meerdere malen bestempeld met diverse awards in Nederland. Zowel voor particuliere villabouw als voor zakelijke opdrachtgevers heeft het bedrijf projecten gerealiseerd. Bijvoorbeeld monumenten, onderwijsinstellingen, kantoren, woningbouwprojecten en nog veel meer.