VSB Wellness

VSB Wellness is specialist in maatwerk wellness projecten & interieurprojecten. Voor het complete traject, van ontwerp tot realisatie. In het Brabantse Diessen is het kantoor en de productie van deze maatwerk wellness- en interieurspecialist gevestigd. Al ruim 30 jaar biedt VSB Wellness het complete aanbod op het gebied van sauna’s, zwembaden, stoombaden, whirlpools, spa’s, badkamers, (buiten)keukens en interieur. VSB Wellness werkt met grote opdrachtgevers en met particulieren. Voert kleinere opdrachten uit en heeft ruime ervaring met grootschalige en complexe projecten. Als vanzelfsprekend hoort daar een uitgebreid assortiment bij. Ieder denkbaar product dat thuis hoort in de wellness wereld zit daarom in het assortiment. Hier kun je dus alles vinden om helemaal tot rust te komen in en rondom je eigen woning.

Projecten van VSB Wellness

Informatie over VSB Wellness


previous arrow
next arrow

Hoogwaardige kwaliteit

Alle (maatwerk) producten uit het assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd en worden gekeurd. Alleen de het beste kwaliteit is goed genoeg voor de klant; VSB Wellness staat voor High Quality Living. Zodat er lang genoten kan worden van al onze maatwerk oplossingen. In de showroom die ook gevestigd is in Diessen staan diverse producten tentoongesteld. Hier kunt u de producten voelen, zien en testen!

Maatwerk in eigen interieurfabriek

Misschien ligt hier wel de sterkste kracht. Luisteren naar de individuele wensen, dan overleggen met onze technische mensen en andere betrokkenen, passen en meten, berekeningen maken en tekeningen uitwerken. In samenwerking met de opdrachtgever en eventuele designers of architecten gaat onze adviseurs altijd op zoek naar de beste maatwerkoplossing voor de woning en/of de tuin. Alle medewerkers hebben ruime ervaring in het vakgebied, zowel onze mensen op kantoor als al onze monteurs in de buitendienst. Of het nou gaat om grote opdrachten voor de zakelijke klant of dat het gaat om een kleine opdracht voor een particuliere opdrachtgever, VSB Wellness heeft altijd de juiste kennis in huis en denkt graag ‘out of the box’ om uw wensen te kunnen realiseren.

Een oase van rust

VSB Wellness kan onder andere een luxe poolhouse met complete wellness creëeren, een binnen- of buitensauna en zwembad op maat met buitendouche. Enkel voor een sauna zijn er al veel mogelijkheden, van een binnensauna en buitensauna tot aan een Finse sauna, infraroodsauna en designsauna. Heeft u ook al eens nagedacht over een stoombad of whirlpool voor optimale ontspanning? Ervaar thuis de luxe van uw eigen spa met een bubbelbad of andere wellness faciliteiten. VSB Wellness creëert jouw oase van rust!

Klik hier voor onze contactgegevens!