Vlassak-Verhulst

Sinds 1970 heeft Vlassak-Verhulst al vele exclusieve villa's gerealiseerd. Deze Belgische marktleider heeft inmiddels al meer dan 935 verschillende villaprojecten op zijn naam staan en dagelijks komen er nog steeds aanvragen binnen. Samen met geselecteerde partners werken zij aan de mooiste, grootste en meest elegante villa projecten. 

Projecten van Vlassak-Verhulst

Informatie over Vlassak-Verhulst


Slider1
Slider2
Slider3
Slider4
previous arrow
next arrow

Kwaliteitsarchitectuur

Bij ieder project spelen ze in op hedendaagse trends en innovaties van de moderne architectuur. Samen met meer dan tachtig opgeleide medewerkers, een eigen studiebureau en zorgvuldig geselecteerde onderaannemers voldoen ze aan de verwachtingen van de opdrachtgevers. Alle kennis en kwaliteiten zijn in huis voor de realisatie van een droomhuis.

Harmonieuze ontwerpen

Het bureau heeft alle disciplines in huis om voor ieder element in de woning de meest passende oplossingen te bieden. Met passie voor het vak realiseert de organisatie projecten die vanuit het hart zijn ontworpen. Daarnaast worden de ontwerpen volledig afgestemd op de omgeving van de woning. Hierdoor ontstaat er een versterking van interieur, exterieur en de tuin. Alles in perfecte harmonie, zoals men dat verwacht van een luxe woning.

Internationaal architectenbureau

Ook in Nederland bouwt Vlassak-Verhulst steeds meer luxewoningen. Niet alleen omdat ieder project charme en karakter uitstraalt, maar ook omdat er wordt geluisterd naar de wensen van de opdrachtgevers. Alleen in samenwerking met de eigenaren kunnen mooie eindresultaten worden bereikt. Naast nieuwbouwprojecten krijgt de organisatie regelmatig de vraag of ze ruimtes of gebouwen willen renoveren. Ook voor deze projecten is Vlassak-Verhulst uw internationale partner.