USE Architects

USE Architects is synoniem aan op maat gemaakte architectuur. Met een enthousiast en deskundig team ontwerpt het bedrijf woondromen voor particuliere opdrachtgevers in het hogere segment. Daarbij treden ze buiten gebaande paden en dragen inventieve oplossingen aan. 

Informatie over USE Architects


USE Architects, maatwerk, jarenlange ervaring, heldere vormgeving
USE Architects, maatwerk, jarenlange ervaring, heldere vormgeving
USE Architects
USE Architects
previous arrow
next arrow

Jarenlange ervaring

Met tien jaar ervaring ontwerpt USE Architects woningen die volledig gericht zijn op hoe opdrachtgevers hun huis willen gebruiken en beleven. De architecten van het bedrijf begeleiden van eerste schets tot de laatste steen en alles wat daartussen zit: van planning en budget tot bouwkwaliteit en esthetiek.

Een nieuw begin

Gebouwen zijn om in te leven, om te gebruiken. Iedereen gebruikt ze op een eigen manier. Met veel plezier ontrafelt het team van USE dagelijks deze manieren en gewoontes en realiseert gebouwen die daar helemaal op inspelen. Zo is elk gebouw uniek en op maat gemaakt. USE Architects maakt geen eindproducten, maar juist een nieuw begin voor de gebruikers. Architectuur vanuit het gebruik, dat is USE Architects.

Heldere vormgeving

USE maakt oprechte gebouwen die je welkom heten. Ze houden van fris en modern en heldere vormgeving. De ontwerpen spreken klare taal. Oprecht en uitgesproken, maar altijd vriendelijk. Pure, eerlijke materialen en vormen zorgen voor een bijzonder contrast. Het contact tussen binnen en buiten speelt daarbij altijd een grote rol.