Thomas de Gier

Thomas de Gier is 29 jaar en heeft op deze leeftijd al 9 jaar ervaring op het gebied van interieurontwerpen. Thomas heeft van bekende interieurarchitect Eric Kuster de fijne kneepjes van het vak mogen leren. Hij werkt niet alleen landelijk maar heeft ook al verschillende internationale opdrachten mogen doen in zijn carrière.

Projecten van Thomas de Gier

Informatie over Thomas de Gier


Thomas De Gier, Interieurarchitect
Thomas De Gier, Interieurarchitect
Thomas De Gier, Interieurarchitect
Thomas De Gier
Thomas De Gier
Thomas De Gier
Thomas de Gier
previous arrow
next arrow

Ontwerpproces

Thomas De Gier heeft in de afgelopen jaren zijn eigen ontwerpproces ontwikkeld. Hierbij vindt hij het belangrijk dat hij vroeg in het bouw- en/of inrichtingsproces betrokken wordt zodat hij ervoor kan zorgen dat de wensen van de opdrachtgevers zo goed mogelijk vertaald worden. Dit ontwerpproces bestaat uit drie fasen die elk een andere inhoud hebben. Zo wordt er onder andere een tekening, 3D plattegrond en 3D presentatie gemaakt waarin de opdrachtgever een zo goed mogelijk beeld krijgt van de ideeën.

Interieurontwerp

Thomas is een interieurarchitect die graag samen met zijn opdrachtgevers in gesprek gaat over de wensen en behoeften en hoe hij deze met zijn eigen inzicht en kennis het beste kan vertalen naar de realiteit. Tijdens het gesprek wordt er een juiste combinatie gevonden tussen kleur, materiaal, functie en design. Hij verzorgt het gehele totaalconcept van A tot Z, van de technische tekeningen, tot aan lichtplannen, materiaalkeuze en de uitvoerende begeleiding. Ook vindt hij het belangrijk dat de bewoners van het huis zich comfortabel voelen in hun eigen huis.