Thijssen Verheijden

Thijssen Verheijden is gevestigd in Rotterdam en bestaat uit een team van twee personen. Architect Maaike Thijssen is gespecialiseerd in restauratie, renovatie en moderne architectuur. Ze heeft een voorliefde voor oude gebouwen en oog voor het contrast tussen traditie en modern. Daarnaast is Thijs Verheijden gespecialiseerd in ontwerp, (bouw)management en conceptontwikkeling. Hij is gedreven om bouwprojecten te ontwikkelen en in perfecte staat af te leveren.

Informatie over Thijssen Verheijden


ThijssenVerheijden_slider-1
ThijssenVerheijden_slider-2
previous arrow
next arrow

Wisselwerking tussen expertises

Doordat de architectuur en het management binnen één bureau vallen is Thijs Verheijden bij het volledige proces aanwezig, van A tot Z. De ideeën en plannen worden vertaald in 3D impressies. In deze ontwerpen is er een continue wisselwerking tussen de expertises van Maaike en Thijs, ze vullen elkaar goed aan.

Investering voor nu en op termijn

Het bureau ontwerpt het liefst projecten welke zichzelf terugverdienen. Een goed voorbeeld hiervan is de loft van hun samen in Rotterdam. Het ontwerpen en realiseren hiervan bleek van waarde bij de uiteindelijke verkoop. Dit willen ze ook graag toepassen op hun opdrachten, waarbij het binnen een toegankelijk budget blijft. Daardoor wordt er een stap gemaakt en hoeft er niks ingeleverd te worden. De gunstige investeringen bieden meerwaarde voor nu en op termijn, waarbij duurzaamheid vanzelfsprekend is.