Technogym

Technogym is het innovatieve fitnessmerk dat in 1983 is ontwikkeld om mensen in beweging te krijgen, te houden en in uit te dagen, elke dag weer. De nieuwste technologie, duurzaamheid, spraakmakend design, functionaliteit en pure kwaliteit vloeien moeiteloos in elkaar over en geven de beste bewegingsresultaten. Trainen met Technogym biedt de ultieme sportbeleving die met niets te evenaren is.

Projecten van Technogym

Informatie over Technogym


Slider-technogym1
Slider-technogym9
Slider-technogym8
Slider-technogym2
Slider-technogym3
Slider-technogym7
Slider-technogym10
Slider-technogym6
Slider-technogym4
Slider-technogym5
previous arrow
next arrow

Doelgerichte aanpak

De digitale oplossingen, trainingsprogramma’s en fitnessapparatuur van Technogym worden wereldwijd gebruikt om dagelijks te kunnen performen. Met een doelgerichte aanpak van een wellnessprofessional die begrijpt dat elke dag ‘alles geven’ niet kan zonder een gezonde levensstijl en een positieve mindset. Technogym verdiept zich continu in de eindgebruiker en specifieke sportbehoeften.

Alles in één Wellness Company

Technogym is marktleider in de fitnessbranche met focus op wellness in de breedste zin van het woord. Elke dag ontwikkelen we in ons Research & Innovation Centre nieuwe digitale innovaties, producten, trainingsprogramma’s en gezondheidsconcepten die bijdragen aan een totale wellnessbeleving. Samen gaan we voor een betere en gezondere wereld.