Studio Vendrig

Edgar Vendrig is Studio Vendrig gestart in 2005 met het ontwerpen van bouwkundige projecten en oplossingen. Inmiddels heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een studio waarbij er kennis is op het gebied van ontwerp, engineering en uitvoering. 

Informatie over Studio Vendrig


Studio Vendrig
Studio Vendrig
Studio Vendrig
Studio Vendrig
Studio Vendrig
Studio Vendrig
previous arrow
next arrow

Zakelijk en particulier ontwerp

In het verleden heeft de organisatie al vele diverse projecten gerealiseerd. Van grootschalige projecten voor zakelijke opdrachtgevers in de gezondheidszorg tot aan kleine projecten voor particulieren zoals aanbouw of verbouw. Doordat het bureau beschikt over 2- en 3D ontwerpprogramma’s kunnen ze u precies laten zien wat er mogelijk is of wat de specialisten in gedachte hadden.

Een gericht advies

Samen met de opdrachtgevers wordt er gekeken naar alle aspecten van het project, interieur, exterieur en de omgeving wordt geanalyseerd en vervolgens worden de mogelijkheden uitgetekend. Hierdoor ontstaan er projecten die volledig opgaan in de omgeving waarin ze verkeren.

Begeleiding van A tot Z

Ook tijdens het bouwproces kunt u rekenen op de begeleiding en het advies van de studio. Doordat de organisatie al veel ervaring heeft met het verwezenlijken van projecten kunnen ze een goed advies geven met betrekking tot de kosten en eventuele bijkomende kosten.