Sparq Tuinen

Sparq Tuinen richt de meest uiteenlopende tuinen in waarbij de tuinarchitectuur als basis wordt genomen. Onder het motto exclusief vormgeven en sfeervol invullen, maakt Sparq Tuinen van ieder project weer een unieke buitenruimte.

Projecten van Sparq Tuinen

Informatie over Sparq Tuinen


Sparq tuinen
Sparq tuinen
Sparq tuinen
Sparq tuinen
Sparq tuinen
Sparq tuinen
Sparq tuinen
Sparq tuinen
Sparq tuinen
Sparq tuinen
Sparq tuinen
Sparq tuinen
previous arrow
next arrow

 

Tuinarchitectuur als basis

Strak vormgeven, weelderig invullen – zo ziet Sparq Tuinen de kern van zijn filosofie. Daarbij wordt gestreefd naar een zo evenwichtig mogelijke balans tussen omgeving, bewoners en tuinarchitect. Strakke borders afgewisseld met weelderig groen.

Iedere tuin heeft iets bijzonders nodig, een fonkeling, de ‘Sparq’!

De vormgeving van Sparq Tuinen

Sparq Tuinen maakt enkel exclusief maatwerk. De moderne tuinarchitectuur van het bedrijf zorgt het hele jaar door voor een aangename toevoeging op het leven van hun klanten. De tuinen die het bedrijf creëert, zijn er iedere dag van het jaar en zijn een groot onderdeel van het dagelijkse leven. Niet alleen om naar te kijken, maar ook om te gebruiken. 

Gespecialiseerde hoveniers

Sparq Tuinen werkt met hoveniers die gespecialiseerd zijn in de aanleg of onderhoud van tuinen. Met passie voor het vak halen zij alles uit de tuin en buitenruimte. Daarnaast organiseert het bedrijf alles van A tot Z. Er wordt gecommuniceerd met externe partijen als loodgieters en elektriciens om de klant van alles te ontzorgen!