Solarlux

Al meer dan 30 jaar is Solarlux een gevestigde naam op het gebied van schuifpuien, terrasoverkappingen, serres en vouwwanden. Doordat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd, kan er een optimale kwaliteit worden gegarandeerd. Dit is dan ook meerdere malen bekroond met certificaten, onderscheidingen en internationale awards.

Projecten van Solarlux

Informatie over Solarlux


Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
previous arrow
next arrow

Oplossingen op maat

Of je nu op zoek bent naar een overkapping, tuinkamer, serre, glazen vouwwand, balkonbeglazing of glazen gevel: Solarlux biedt oplossingen op maat. Een serre en tuinkamer dienen al verlengstuk van de woonruimte, met een glazen vouwwand geniet je van vrij zich door de ruime openingen en een schuifraam kan dat echte binnen- buiten gevoel creëeren.

Persoonlijke service

Om de kwaliteit en de service te waarborgen worden alle monteurs geschoold en opgeleid. Daarnaast kunt u een persoonlijk advies verwachten van de deskundige professionals. Zij begeleiden het hele proces van ontwerp tot aan de oplevering.

In de showroom gelegen in Nijverdal kunt u alle mogelijkheden die de organisatie biedt bekijken. Hier worden namelijk alle series en modellen tentoon gesteld. Voor ieder gebouw is er een oplossing!