Prowork

Prowork staat al ruim 25 jaar voor gebruiksvriendelijk domotica in en rondom huis. Het team ontbreekt niet aan kennis en ervaring. Zo weet het toonaangevende domotica bedrijf iedere keer weer een comfortabele en veilige omgeving te ontwikkelen met de nieuwste technische ontwikkelingen. Alle technieken worden geïntegreerd, om uw woning zo slim mogelijk te maken. En dat alles is natuurlijk uiterst gemakkelijk te bedienen. Heerlijk wonen, werken en ontspannen is dan ook het uitgangspunt bij ieder project.

Projecten van Prowork

Informatie over Prowork


Prowork_3
Prowork_2
Prowork_8
Prowork_7
Prowork_6
Prowork_4
Prowork_9
Prowork
Prowork_5
Prowork_1
previous arrow
next arrow

Totaaloplossing

Het bedrijf werkt vanuit vijf centrale disciplines: domotica, audio & video, beveiliging, klimaat en verlichting. Door deze disciplines aan te bieden, zijn ze in staat om een totaaloplossing te ontwikkelen. De wensen van de klant worden vertaald naar een toepasbare en aansluitende domotica oplossing. Hierbij staan slimme technologieën, die makkelijk te bedienen zijn, centraal. Met oog voor kwaliteit, functionaliteit en design worden de totaaloplossingen gerealiseerd. Het team beschikt over de juiste kennis en ervaring om installaties op maat te maken die volledig aansluiten op uw wensen.

Experience Center

Met de juiste domotica creëert u de juiste en optimale beleving voor uw woning. Ervaar het ultieme comfort van automatisering van een woonhuis in het Experience Center van de organisatie. Het team kijkt graag met u mee naar hoe uw woonwensen, aan de hand van domotica, waar gemaakt kunnen worden. Laat u adviseren over de mogelijkheden!