PBV Architects

Begonnen als Poort & Partners (1984) is het architectenbureau in 1993 geëvolueerd tot PBV Architects, onder leiding van partners Johan Poort, Roel van Bakel en Wolbrand van der Vis. Inmiddels uitgegroeid tot een landelijk opererend architectenbureau gevestigd te Wassenaar, werkt het vaste team van twaalf medewerkers al jarenlang gedreven aan oplossingen voor stedenbouwkundige, architectonische en bouwkundige vraagstukken en uitdagingen.

Informatie over PBV Architects


PBV Architects
PBV Architects
PBV Architects
PBV Architects
PBV Architects
PBV Architects
previous arrow
next arrow

Passie voor architectuur

Het enthousiaste team van medewerkers neemt vanaf het allereerste initiatief een stuwende rol aan. Hierdoor wordt er vanaf het begin van het project al meteen duidelijk wat het team voor de opdrachtgever kan betekenen. Het team is in staat om een grote diversiteit aan concepten te ontwerpen die vaak leiden tot unieke en originele invullingen en uitwerken. Een belangrijk aspect vindt het bureau dat de medewerkers plezier hebben in het werk en dat ze elkaar steunen en aanvullen waar nodig.

Herbestemmingsarchitectuur

Oude gebouwen nieuw leven inblazen, daar ligt de toekomst van PBV Architects. Zo hebben ze oude PTT-kantoren omgebouwd tot het 5-sterrenhotel Hilton in Den Haag, een schoenenfabriek in Dongen getransformeerd tot luxe appartementen en een monumentaal landgoed in Maastricht veranderd tot een crematorium.