Olàv Home

Olàv Home brengt sfeer in het interieur van woningen door middel van exclusieve meubelen. De combinatie van hoogwaardige materialen en het hedendaagse comfort creëren de authentieke en exclusieve uitstraling van de Olàv Home Collectie. Daarnaast wordt de collectie ontworpen door eigen designers waardoor de exclusiviteit gewaarborgd kan worden. 

Informatie over Olàv Home


Olav Home, exclusieve meubels
Olav Home, exclusieve meubels
Olav Home, exclusieve meubels
Olav Home, exclusieve meubels
Olav Home
Olav Home
Olav Home
Olav Home
previous arrow
next arrow

Hoogwaardige kwaliteit

Binnen het team van Olàv Home staan kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel. De gehele collectie van Olàv Home wordt ontwikkeld in eigen beheer en bestaat uit meubelen van hoogwaardige materialen. Het bedrijf is opgericht in 1999 en zoveel jaren later nog steeds volop bezig met het ontwikkelen van de collectie en het introduceren van nieuwe ideeën. De meubelen zorgen voor een luxe en exclusieve uitstraling in huis gecombineerd met het moderne en hedendaagse comfort.

Eigen showroom

De showroom van Olàv Home is ingericht door middel van stijlkamers waarin verschillende sferen gecreëerd zijn. Hiermee willen zij graag laten zien wat de mogelijkheden zijn met de collectie van Olàv Home. Van een landelijke stijl tot luxury en klassieke meubelen in een modern jasje, alle sferen zijn te bewonderen dus kom gerust een kijkje nemen in de showroom in Beringe. De showroom is geopend op afspraak van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00. De verkoop van de collectie verloopt uitsluitend via een door Olàv Home geselecteerde dealer.