MarStyling

Mariëlle Stolk, eigenaresse en het creatieve brein achter MarStyling is het bedrijf begonnen nadat ze haar opleiding tot interieurdesigner had afgerond. Dankzij haar specialisaties in binnenhuisarchitectuur, projectarchitectuur, bouwkunde en interieurstyling biedt ze het totaalplaatje op het gebied van in- en exterieur. 

Informatie over MarStyling


MarStyling
MarStyling
MarStyling
MarStyling
MarStyling
MarStyling
previous arrow
next arrow

Interieuradvies voor een thuis

Een woning is een plek waar jij jezelf kunt zijn en jezelf thuis kunt voelen, de passie van Mariëlle is om dit gevoel te creëren in iedere ruimte van de woning. Samen met een team van professionals achter haar worden de prachtigste projecten gerealiseerd. Ontwerpen en details waar u zelf niet aan zou hebben gedacht maar precies past bij uw wensen en voorkeuren.

Persoonlijke begeleiding

Alle ontwerpen van de ontwerpster worden gerealiseerd samen met de klant. MarStyling begeleidt haar klanten door het volledige proces van het eerste advies gesprek tot aan de realisatie van de ontwerpen. Bij alle ontwerpen staan functionaliteit, originaliteit en creativiteit centraal. Maar uiteraard is er ook ruimte voor bijzondere wensen of voorkeuren van de opdrachtgever.

Zakelijk en particulier interieuradvies

Het bedrijf heeft al vele projecten gerealiseerd van woningen tot aan kantoorpanden. Het kantoor is gevestigd in Wijchen en vele opdrachtgevers zijn dan ook afkomstig uit Gelderland. Maar ook in Brabant, Limburg en over de grens heeft Mariëlle samen met haar bouwteam al vele gebouwen ingericht.