Maas Architecten

Al ruim 25 jaar levert Maas Architecten kwaliteit gericht op moderne architectuur. De oprichter Wim Maas vindt het belangrijk dat er veel tijd wordt besteed aan onderzoek en aan de ontwikkeling van een concept dat past bij de opdracht, de opdrachtgever en bij de plek. Samen met zijn studievriend Frank Vijftigschild die één jaar na oprichting in dienst trad komt hij tot ontwerpen die verassen en nieuwe inzichten bieden.

Informatie over Maas Architecten


Maas Architecten
Maas Architecten
Maas Architecten
Maas Architecten
Maas Architecten
Maas Architecten
previous arrow
next arrow

Totaalbegeleiding

Iedere opdracht geeft een verrijking. Hierbij spelen de context van het project, de beleving en duurzaamheid een grote rol. Niet alleen de wensen en voorkeuren van de bewoners zijn van belang. Ook de omgeving, de functionaliteit, de materialen en sfeer van de ruimte is van belang. Overal moet over nagedacht worden, iedere keuze en elke ruimte. Bij Maas Architecten hebben ze veel ervaring met het maken van deze keuzes. Daarom adviseren ze niet alleen maar begeleiden ze u door het hele traject van ontwerp tot bouw. Zo maken ze bijzondere architectuur voor bijzondere opdrachtgevers.

Unieke ontwerpen

Iedere architect heeft zijn eigen signatuur, zo zal een project nooit hetzelfde worden opgeleverd. Bij Maas Architecten krijgt de architect vrijheid om zijn eigen creativiteit en passie in zijn ontwerpen terug te laten komen. Toch wordt er een integrale aanpak en overkoepelende stijl gehanteerd. Dit komt dankzij intensieve samenwerkingen tussen de medewerkers. Korte communicatielijnen zorgen ervoor dat de opdrachtgevers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.