Loftwoning met modern interieur, B-TOO, Eindhoven, luxe, warm interieur

  • |
  • |

Loftwoning met modern interieur | B-TOO

B-TOO had de eer om deze loftwoning in de Vestedatoren in Eindhoven te voorzien van een nieuw interieur. Naar aanleiding van de wensen van de klant is er gekozen voor een modern interieur met wit en beige tinten. Mede door het prachtige uitzicht van deze loftwoning en het daarop aangepaste interieur is het een prachtig geheel geworden!

Modern interieur

Het eerste wat opvalt als je deze loftwoning binnen komt is de keuze voor witte en beige tinten. Dit komt in het gehele interieur terug van de woonkamer, tot het zitgedeelte en de keuken. De luxe gordijnen en meubels zijn modern maar toch minimalistisch en komen door de donkergrijze tegelvloer prachtig naar voren.

Loftwoning met modern interieur, B-TOO, Eindhoven, luxe, warm interieur

Loftwoning met modern interieur, B-TOO, Eindhoven, luxe, warm interieur

Luxe lounge

In de hoek van de woonkamer staat een heerlijke luxe loungestoel welke voorzien is met prachtige kussens. Deze stoel kan bij de woonkamer worden getrokken of juist apart worden gezien. Wanneer je in deze luxe loungestoel zit kijk je uit over een prachtig gedeelte van Eindhoven en waan je je in een echte wereldstad.

Loftwoning met modern interieur, B-TOO, Eindhoven, luxe, warm interieur

Stalen details

In het gehele interieur komen stalen details terug. Dit is onder andere terug te zien bij de eetkamer stoelen en hierdoor staan ze mooi in samenhang met de prachtige marmeren tafel. Ook hoge krukken in de keuken zijn voorzien van een mooie stalen voet. Die op zich zelf weer aansluit bij de andere stalen details in de keuken zoals de klassieke koelkast en de andere afwerkingen.

Aanvulling van technologie

Het gehele appartement is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van geluidssystemen en apparatuur. Dit van de televisie tot de keukenapparatuur en de lichtsystemen.

Bijzonder uitzicht

Deze loftwoning is voorzien van een grote glaspartij waardoor je vanuit de woonkamer, zitkamer en keuken een prachtig ver uitzicht hebt over de stad. Bij de inrichting van deze loftwoning is hier dan ook zeker rekening mee gehouden. Hierdoor kijk je vanuit elke zitplaats uit op deze ramen. Daarnaast is er LED-sfeerverlichting aangebracht in de gehele woning waardoor het uitzicht nog meer versterkt kan worden.

Prachtig totaal concept

“Het was een genot om de inrichting van onze loft in handen van B-TOO te leggen. Joep en zijn team zijn heel creatief en hebben een grote visie om een huis in zijn totaliteit op elkaar aan te laten sluiten. B-TOO komt met geweldige ideeën maar luistert ook ontzettend goed naar de ideeën van de klant en smeedt daar een geweldig geheel van. Wij kunnen B-TOO van harte aanraden!” Aldus de bewoners.

 

Tekst: B-TOO
Fotografie: B-TOO

___

Meer projecten zien van B-TOO?