Livium

Livium presenteert een nieuwe generatie zonregulering, ook ontwikkelen zij louvredaken, louvrepanelen, pergola zonwering en shutters voor buiten van hoogwaardige materialen. Livium levert volledig maatwerk. De collectie van Livium past goed bij bestaande bouw zowel bij nieuwbouw. Na nauw overleg met de opdrachtgever, aannemer of architect ontwerpen de adviseurs van Livium het louvresysteem en wordt vervolgens ter plaatse op maat geïnstalleerd.

Projecten van Livium

Informatie over Livium


Liviumbedrijfsprofiel9
Liviumbedrijfsprofiel4
Liviumbedrijfsprofiel3
Liviumbedrijfsprofiel6
Liviumbedrijfsprofiel2
Liviumbedrijfsprofiel10
Liviumbedrijfsprofiel7
Liviumbedrijfsprofiel8
Livium_1
Livium
previous arrow
next arrow

Louvredaken 
Buiten dat de louvredaken een prachtig stijlvol element toevoegen aan uw woning, reguleert het zonlicht en wind en zijn louvres dus de ultieme zonwering overkapping. U kunt zelf bepalen hoeveel zon, licht en warmte binnenkomt, op elk moment van de dag. Lang genieten van zwoele zomeravonden en gezelligheid in koude winteravonden. Wij monteren maatwerk aluminium overkappingen voor vele soorten en maten terrasoverkappingen. Louvres blinken ook uit als lamel tuin overkapping. Ze bieden effectieve zonwering en de mogelijkheid om uw overkapping gedeeltelijk of volledig dicht te maken.  

Louvrepanelen  
Deze panelen beschermen optimaal tegen zonlicht en wind. De louvrepanelen zijn 180 graden traploos verstelbaar wat ervoor zorgt dat u de mate van privacy naar wens kunt instellen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, en zowel horizontaal als verticaal toe te passen. De louvrepanelen kunnen dus ook dienen als windscherm. 

Louvrepergola
Ook voor een pergola op maat ben je bij Livium aan het juiste adres. Voorzie je woning van een stijlvol en innovatief design: het is de complete oplossing voor elke woning om buitengewoon te genieten. Pergola zonwering kan op verschillende manier worden toegepast. De pergo-turn creëert een optimale leefruimte voor ieder moment, een modern verlengstuk van je woning. Met de pergo-move geniet je maximaal van het daglicht en op donkere dagen schuif je het louvredrak moeiteloos naar één kant. Pergo-art is een unieke toevoeging op je pergola, perfect toepasbaar op de pergo-move en pergo-turn.  

Shutters voor buiten  
Buitenshutters filteren het zonlicht op een stijlvolle manier, voegen design toe aan je woning en bieden veel privacy. De shutters uit de collectie van Livium worden verstrekt in elke gewenste kleur, met of zonder houtstructuur. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en laat bij u de keuze uit een schuif-, klap- of vouwbaar exemplaar.  De shutters voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zowel vast als draaibaar. Al deze functies bevestigen dat een shuttersysteem buiten zich moeiteloos aan elke omgeving aanpassen.