Kabaz Architecten

Het gezicht van Kabaz Architecten is Bertram Beerbaum samen met André de Vos. Beerbaum is zijn carrière bij Kabaz Architecten begonnen als student is er daar nooit meer weggegaan. Ook buiten Kabaz is zijn passie voor het vak niet ontgaan. Doordat hij heeft deelgenomen aan diverse woonprogramma's als deskundige, presentator en jurylid kreeg hij landelijke bekendheid als designer. 

Informatie over Kabaz Architecten


Slider1
Slider2
Slider3
previous arrow
next arrow

Bertram Beerbaum

Bij het Gooische architectenbureau Kabaz werkt hij aan exclusieve interieurs. Samen met een groot team met verschillende achtergronden werkt hij deze exclusieve interieurs uit tot prachtige woningen en gebouwen. Beerbaum is naast architect ook actief als productdesigner. Deze vertaalslag was immers snel gemaakt aangezien hij al vanaf jonge leeftijd bekend is in de branche.

Totaalbegeleiding

Kabaz Architecten is gevestigd in Laren en Hilversum. Bij het bureau staan de wensen van de klant centraal en daarom wordt de klant ook vroegtijdig in het proces meegenomen. Na de eerste schetsen worden er verschillende ontwerpen gemaakt. De architecten van Kabaz zijn op alles voorbereid en zorgen ervoor dat de opdrachtgever geen enkele stress kent tijdens het proces. Zo vragen ze alle vergunningen aan en begeleiden ze mee in de realisatie.