• Accessoires
    Pols Potten
    Amsterdam | www.polspotten.nl
  • Interieurbouw
    Inris
    Het Loo Oldebroek

Interieur design | Linda Lagrand

De grootste high-end beautysalon van Rotterdam

Onlangs opende ELLE & MOI haar deuren: de grootste high-end beautysalon van Rotterdam met alle vakgebieden op één locatie. Er wordt van top tot teen verzorgd, geshopt, ontspannen en verwend. En dat allemaal in een decor dat zo adembenemend is dat het bijna een straf is om tijdens een behandeling je ogen te sluiten. Het was Linda Lagrand die hiervoor werd ingeschakeld, omdat zij bekend staat om haar warme, luxe interieur design.

De ondernemers zijn heel blij met het verbluffende resultaat. Het moest een intieme, gastvrije salon worden, waar cliënten in de watten gelegd worden en waar hen totale ontspanning geboden wordt.

Linda Lagrand, Beautysalon

Bijzondere wandbekleding van Arte International.

De gasten worden in de watten gelegd in een ontspannen sfeer.

Linda Lagrand, Beautysalon


“Alles is perfect op elkaar afgestemd”


Logo als basis

De zoektocht naar contrasten in texturen in combinatie met evenwicht tussen kleuren en materialen, zorgen voor een wow-effect in elke ruimte. Linda nam de logokleuren als uitgangspunt. Het goud met petrol is doorgevoerd in de luxe wandbekleding en de comfortabele, fluwelen fauteuils met messing details.

De zwarte balie en kasten met zachtroze banken zorgen voor een opvallend contrast. Alle zitjes bieden een optimaal zicht op de mooie, op maat gemaakte wandrekken waarin het niche assortiment van gerenommeerde verzorgingsproducten wordt getoond.

Linda Lagrand, Beautysalon

De diverse accessoires zijn van Pols Potten. Ook voor een manicure, pedicure of make-up kun je terecht bij ELLE & MOI.

Thuisvoelen

Het is een gloedvolle ambiance geworden waarin cliënten zich al bij binnenkomst thuis voelen en waar het goed toeven is tussen de luxueuze behandelingen door. In het interieur design is alles perfect op elkaar afgestemd. De schoonheid van beide specialisten op hun eigen vakgebied is op het hoogst haalbare niveau samengebracht.

De petrol kleur is doorgevoerd in de luxe wandbekleding van Élitis.

 

Tekst: Fotojournalist Ingrid Dercksen – Eye for Life
Fotografie: Peter Baas