Hertroijs Architekten

Al sinds 1965 houdt Hertroijs Architekten uit Valkenswaard zich bezig met architectuur, zowel intern als extern. Het bureau realiseert prachtige landhuizen en villa’s, werkt mee aan projectmatige woningbouw en verkaveling, bouwt appartementencomplexen en beperkt zich ook niet tot commerciële bouw en utiliteitsbouw.

Informatie over Hertroijs Architekten


Hertroijs Architekten
Hertroijs Architekten
Hertroijs Architekten
Hertroijs Architekten
previous arrow
next arrow

Veelzijdig architectenbureau

Veelzijdig is Hertroijs Architekten zeker. Dit komt mede dankzij de synergie van de architecten op het bureau en de inhoudelijk kwalitatieve benadering van de doelgroep. Hierdoor wordt er telkens het optimale resultaat behaald. Volledig afgestemd op de eisen en voorkeuren van de opdrachtgevers.

Richtlijnen

Het bureau beschikt over een team met diverse achtergronden. De opdracht komt binnen en aan de hand van diverse gesprekken worden de eerste schetsen gemaakt. Deze schetsen zijn volledig conform de voorgeschreven richtlijnen zoals NEN-normen, Het Bouwbesluit, Duurzaam Bouwen, Politie Keurmerk, ARBO en het Seniorenlabel. Deze normen worden toegepast in de schetsen maar daarnaast ook geadviseerd richting uitvoerende partijen.

Internationale ontwerpen

De organisatie heeft al diverse projecten gerealiseerd in Nederland & (Vlaams) België. Circa werken zij jaarlijks aan 120 projecten het hele jaar door.