Heart for Gardens

Heart for Gardens, gevestigd in Woudenberg is niet alleen een hoveniersbedrijf. De tuin is het verlengde van de woning, en net zoals de woning hoort deze op en top aan de wensen van de bewoners en zijn omgeving te voldoen. Bij Heart for Gardens ontwerpen ze niet alleen exclusieve tuinen, maar ook betaalbare tuinen. Want een professionele top tuin is niet alleen voor elite weggelegd. 

Projecten van Heart for Gardens

Informatie over Heart for Gardens


Slider2
Slider3
Slider1
Slider4
previous arrow
next arrow

Functionele tuinen

Een toptuin wordt enkel gerealiseerd indien emotie en functionaliteit samengaan. Symmetrie zorgt voor rust en ruimte. Maar tegen alle de fundamenten van het hoveniersvak aanschoppen zit bij de heren toch ook wel in het hart. Zo ontstaat er een prachtige tuin waarbij ontspanning maar ook vrijheid en functionaliteit zijn recht doet.

Uniek ontwerpproces

Het ontwerpproces is uniek. In eerste instantie kruipen broers John en Paul de Graaf los van elkaar achter de tekentafel. Beide hebben een totaal andere achtergrond. John tekent vanuit de ‘emotie’ en. Paul ontwerpt op basis van ‘functie’ binnen praktische en betaalbare mogelijkheden. Vervolgens worden beide ontwerpen tijdens een brainstormsessie samengesmolten. Het spanningsveld tussen beide uitgangspunten leidt tot unieke en ongekende ontwerpen die ook nog eens uitvoerbaar zijn.

Particulier en zakelijk tuinontwerp

De broers hebben inmiddels al vele projecten gerealiseerd voor particuliere en zakelijke klant. Hoe groot of klein de tuin ook is, Heart for Gardens maakt er uw persoonlijke tuin van! Neem een kijkje op de website van deze professional voor de mogelijkheden!