Franken Architectuur

Franken Architectuur is in 1960 opgericht door Jos Franken en sindsdien gevestigd in de Kempen, om precies te zijn in Bergeijk. Franken Architectuur is een synoniem voor de vormgeving van woningbouw en industrie. Hierbij werken de ontwerpen en techneuten dagelijks nauw samen in het atelier met de wensen van de opdrachtgevers als uitgangspunt. De juiste vertaling van deze wensen naar een prominent ontwerp is de mooiste uitdaging voor dit bureau. Kennisdeling op alle gebieden staat bij Franken Architectuur dan ook hoog in het vaandel.

Informatie over Franken Architectuur


Slider-2
Slider-1
previous arrow
next arrow

Het ontwerp

Het bureau zoekt met een zeker pragmatisme iedere keer naar de realiteit. Het ontwerp moet altijd kloppen en om zoveel mogelijk quality time te hebben, is het een voortdurende uitdaging om de logistiek van het wonen zo goed mogelijk te bepalen. Wonen moet als wonen voelen en de kracht van geborgenheid is daarbij een belangrijk onderwerp. Alles moet in verhouding zijn en blijven. Het moet precies kloppend zijn voor die plek. Iedere keer is de omgeving anders, wat leidt tot nieuwe inzichten en ontwerpen. Het vinden van een optimum is de uitdaging en als je elkaar goed begrijpt dan weet je dat het resultaat fantastisch wordt.

De mensen van Franken Architectuur werken met veel plezier aan de mooiste ontwerpen. Ze houden daarbij rekening met de wensen van de opdrachtgevers, de wet en regelgeving en de gangbaarheid.