Eric Kuster

Eric Kuster, Nederlands meest beroemde interieurarchitect met opdrachtgevers over de hele wereld. Zijn unieke stijl die wordt herkend als Metropolitan Luxury is bekend bij menig bekende Nederlanders en buitenlandse sterren. Tegenwoordig is hij naast interieurdesigner ook bezig met het ontwerpen van zijn eigen meubels, boeken en sneakers. De rasechte ondernemer is altijd druk of bezig met nieuwe projecten. 

Projecten van Eric Kuster

Informatie over Eric Kuster


Eric Kuster
Eric Kuster
Eric Kuster
Eric Kuster
Eric Kuster
Eric Kuster
Eric Kuster
Eric Kuster
previous arrow
next arrow

Luxe interieurontwerpen

Kuster zijn portfolio bestaat uit diverse projecten waaronder de Amsterdamse club Jimmy Woo tot aan luxe jachten en vakantiehuisjes op Ibiza. Zijn stijl is uniek en komt terug in ieder project, toch weet hij telkens weer een uniek ontwerp te realiseren. Daarnaast stralen zijn ontwerpen luxe, elegantie en exclusiviteit uit. Dit komt door het gebruik van kleuren zoals goud, wit en bruin maar ook dankzij de balans tussen een klassieke en moderne stijl. Een ontwerp van Eric is als een schilderij dat in detail klopt.

Passie voor het vak

Ondanks zijn drukke agenda heeft hij zijn passie voor het vak en ontwerpen behouden. Lange dagen, korte nachten en reizen van showroom naar project kunnen slopend zijn. Maar een blij gezicht van een tevreden klant zorgt ervoor dat hij zijn liefde voor design, interieur en styling behoudt.