DJS Hekwerken & Toegangstechniek B.V.

Luxe stijlvol en met oog voor elk technisch detail Een oprijlaan met een stijlvolle poort ervoor markeert de grens van een perceel. Daarmee is het bepalend voor de eerste indruk van bezoekers en voorbijgangers. Bij het ontwerpen, maken en monteren van de poorten komen klassieke ambacht en moderne technieken samen. DJS Hekwerken doet dit al sinds 1995 met oog voor élk detail.

Projecten van DJS Hekwerken & Toegangstechniek B.V.

Informatie over DJS Hekwerken & Toegangstechniek B.V.


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
previous arrow
next arrow

Luxe stijlvol en met oog voor elk technisch detail

Een oprijlaan met een stijlvolle poort ervoor markeert de grens van een perceel. Daarmee is het bepalend voor de eerste indruk van bezoekers en voorbijgangers. Bij het ontwerpen, maken en monteren van de poorten komen klassieke ambacht en moderne technieken samen. DJS Hekwerken doet dit al sinds 1995 met oog voor élk detail.

Uniek werkwijze

Wat de werkwijze van DJS uniek maakt, is dat alle werkzaamheden in de eigen werkplaats in Vuren plaatsvinden. De maatwerk tuinpoort komt compleet met fundering, gemonteerde toegangspoort en elektrische componenten bij de klant aan. Het voordeel daarvan is dat het plaatsen van de poort binnen één dag gebeurt. Zo wordt de overlast voor de klant tot een minimum beperkt.

Service en onderhoudAls u zeker wilt zijn van een goed functionerende poort, is adequaat onderhoud van belang. Opdrachtgevers kunnen hiervoor een onderhoudsovereenkomst afsluiten. Hierin leggen we ook afspraken vast over onze service.

Experience Center

In 2017 hebben wij een geheel nieuw pand betrokken pal langs de A15, hier kunt u  kiezen uit vele modellen, die door gebruik van accessoires volledig te personaliseren zijn. Wij heten u van harte welkom voor een gedegen advies in ons Experience Center. Op basis van een foto van de entree van de woning of bedrijfspand wordt uw situatie op een groot scherm geprojecteerd en ervaart u hoe uw exclusieve toegangspoort eruit kan zien. De ervaren productspecialisten laten tevens graag het bedrijf zien.