DE JUUL Interieurarchitectuur

DE JUUL Interieurarchitectuur werd in 2008 opgericht door Juliëtte van der Hulst. Daarmee startte zij ook haar eigen gelijknamige meubellijn, welke geïnspireerd is op Scandinavische meubels uit de sixties. Doordat Juliëtte beschikt over een brede vakkennis ­­en jarenlange ervaring bij onder meer Vitra en architect Erick van Egeraat is ze in staat om behalve meubels, ook complete interieurs voor zowel bedrijven als particulieren te ontwerpen.

Informatie over DE JUUL Interieurarchitectuur


DE JUUL Interieurarchitectuur
DE JUUL Interieurarchitectuur
DE JUUL Interieurarchitectuur
DE JUUL Interieurarchitectuur
previous arrow
next arrow

Het ontdekken van de stijl

Juliëtte geeft aan dat zij veel plezier beleeft aan het helpen ontdekken van de stijl van de klant. Het ontwerpen van een interieur is een persoonlijk traject. Juliëtte leeft zich geheel in en luistert goed naar de wensen en behoeften van de klant. Zo krijgt ze een zo goed mogelijk beeld van de gewenste stijl en smaak, ook als de bewoners zelf nog niet goed weten wat deze precies is. “Deze persoonlijke puzzel prikkelt mijn creativiteit en doet een beroep op al mijn kennis en vaardigheden”.

Creatief en technisch

De wensen van de klant en de ideeën van Juliëtte worden samengevoegd en alles wordt tot in detail uitgewerkt. Het gehele project wordt in goed overleg gedaan en de bouwbegeleiding ligt geheel in haar handen. Dit betekent dat het overzichtelijk en controleerbaar is, waarbij niets aan het toeval overgelaten wordt. Alle projecten van DE JUUL Interieurarchitectuur zijn ‘unique pieces’ met toepassingen van comfort, warmte, sfeer en haar liefde voor kleurcomposities, texturen en meubelontwerpen.