Daniela Cupello Interior Design

Daniela Cupello Interior Design ontwerpt bijzondere interieurs met passie en vleugje Milaan. Daniela Cupello is opgegroeid in Milaan en heeft hier ook gestudeerd. Dit is dan ook de stad waar ze haar passie voor interieur en styling heeft ontwikkeld. Ze maakt interieur concepten op zowel zakelijk als particulier gebied. Je kunt bij haar niet enkel terecht voor advies, maar er kan ook een moodboard en interieurconcept op maat worden ontwikkeld.

Informatie over Daniela Cupello Interior Design


DC Styling
DC Styling
DC Styling
previous arrow
next arrow

Italiaanse touch

Daniela maakt aan de hand van jouw wensen en behoeften een interieurconcept en voegt daar haar eigen verrassende Italiaanse touch aan toe. Hierdoor creëert zij exclusieve creaties waarbij er een goede combinatie ontstaat tussen comfort en stijl. De Italiaanse touch zorgt voor net een stukje extra waardoor de klant wordt verrast en geïnspireerd. Daniela kan voorafgaand een moodboard maken waarbij ze een indruk geeft van het gehele interieur met kleuren, stoffen en een lichtplan.

Projectbegeleiding

Doordat Daniela in de jaren dat ze werkte als professioneel interieurarchitect een groot netwerk heeft opgebouwd kan zij ook helpen met de gehele projectbegeleiding. Ze neemt de gehele verbouwing uit handen en zorgt ervoor dat de beste vakmensen jouw huis voorzien van een nieuwe inrichting. Daniela is het aanspreekpunt voor alle meewerkende partijen en verzorgt het concept van A tot Z. Er komen alleen maar specialisten aan te pas en hierdoor bestaat het interieur uit een hoge kwaliteit.