BTTB Helmig   

“Mijn liefde voor mijn vakgebied gaat verder dan slechts een product op tafel leggen waar de betrokken bouwkundige partijen mee kunnen werken, maar zit vooral in het telkens weer een vertaling van woon- en werkwensen realiseren” aldus Peter Helmig, oprichter en eigenaar van BTTB Helmig. Peter vindt het belangrijk om mensen te helpen hen een stukje dichter bij hun woon- of werkdroom te brengen.  

Informatie over BTTB Helmig   


BTTB Helmig
BTTB Helmig
BTTB Helmig
BTTB Helmig
BTTB Helmig
BTTB Helmig
BTTB Helmig
BTTB Helmig
previous arrow
next arrow

10 jaar passie en liefde

Al 10 jaar levert BTTB Helmig met veel passie en liefde voor het vak de meest innovatieve, praktische en vooral creatieve woon- en werkoplossingen. Hierbij denkt Peter mee van kale grond tot oplevering met als voornaamste onderdeel het ontwerp- en tekenproces. Dit zijn heldere, overzichtelijke ontwerpen waarbij er altijd voor wordt gezorgd dat ruimtes optimaal tot hun recht komen.  

Wensen en dromen

Van nieuwbouw en verbouw tot renovatie, wat voor project het ook is, BTTB Helmig tilt de dromen en wensen van de opdrachtgever naar een hoger niveau. Met oog voor detail, praktisch inzicht en door out of the box te denken gaat BTTB Helmig altijd voor het hoogst haalbare resultaat.