Boxxis Architecten

Boxxis Architecten is een kleinschalig architectenbureau dat actief is in de regio Utrecht en Gelderland. De naam is ontleent aan de slogan 'out of the boxxs'. Onder leiding van Wijnand Thomassen heeft het bureau al vele projecten mogen realiseren. 

Informatie over Boxxis Architecten


Slider1
Slider2
Slider3
previous arrow
next arrow

Ervaren architecten

Het bureau is gespecialiseerd in woningbouw en utiliteitsbouw. Daarnaast heeft de organisatie dankzij een diversiteit aan opdrachten veel ervaring opgedaan op het gebied van stedenbouw, architectuur en interieur. Hierdoor zijn ze in staat om op elke vraag, van de klant, een antwoord te geven in de vorm van architectuur. Doordat het bureau een breed netwerk heeft kunnen complexe opdrachten in samenwerking met dit netwerk worden ontwikkeld en uitgewerkt. Hierdoor blijft de kennis van de organisatie up-to-date en levert het voor de klant het beste resultaat op!

Maatwerk

De werkwijze van Boxxis is flexibel en gefocust op de klant. Daarom is geen enkele werkwijze hetzelfde en wordt deze dus aangepast op het proces en de opdrachtgever. Zo bestaat het team uit architecten, interieurontwerpers en bouwkundigen met allemaal andere achtergronden en expertises. Daardoor kan het team inspelen op complexe architectonische vraagstukken. De organisatie heeft inmiddels al tientallen vrijstaande woningen gerealiseerd. Iedere woning is uniek en heeft zijn eigen charme en elegantie.