Bob Manders Architecture

Bob Manders Architecture is gevestigd in het Brabantse Oisterwijk. Vanuit deze bijzondere plek ontwerpt hij vol passie verschillende luxe interieurs voor particuliere en zakelijke klanten. Naast interieurs ontwerpt Bob Manders ook tuinen, lichtarchitectuur en totaalinterieur. 

Informatie over Bob Manders Architecture


Appel-210
Culimaat-61
Wijtmans0307
previous arrow
next arrow

Historische werkwijze

De werkwijze van Bob Manders Architecture is te beschrijven als een terugblik van het verleden met knipoog voor innovatie. Zo heeft hij een grote waardering voor het lichtgebruik van de Nederlandse schilder Rembrandt en combineert dit dan met erkende meesterwerken van architecten zoals Vitruvius en Le Corbusier. Dit resulteert in onvoorstelbare maar vooral prachtige ruimtes.

Karakteristieke ontwerpen

Zijn succes leent hij dan ook aan zijn respect voor licht, schaduw en de natuur in de omliggende omgeving. Zo maakt hij veelvuldig gebruik van glas om het interieur en exterieur met elkaar te verbinden. Ook ruwe materialen maken zijn ontwerpen energiek en zorgen daarnaast ook voor rust. Hout waar de zaagafdrukken nog in staan, stenen tegels met steengroeves, dit benadrukt de authenticiteit van de materialen.