Architectenbureau A&R10

Architectenbureau A&R10 heeft een robuuste grafische handtekening, daarmee wordt ieder gebouw bijzonder om te zien. De strakke maar niet rigide stijl past bij de opdrachtgevers. De ontwerpen maken optimaal gebruik van de mogelijkheden en kwaliteiten van de kavel of woonplek. In bestaande bouw wordt de verborgen potentie van de woning of het pand naar voren gehaald.

Informatie over Architectenbureau A&R10


Architectenbureau A&R10
Architectenbureau A&R10
Architectenbureau A&R10
Architectenbureau A&R10
Architectenbureau A&R10
previous arrow
next arrow

Moderne signatuur

A&R10 werkt in het hogere segment van de particuliere markt en in commercieel vastgoed. Naast nieuwbouw en verbouw, realiseert het architectenbureau ook de herbestemming van monumentale panden. Ook daarbij is hun moderne signatuur herkenbaar. Met respect voor bouwstijl en originele details, zonder concessies aan wooncomfort en woongenot. A&R10 kent de weg bij de nodige instanties, vraagt vergunningen aan en houdt toezicht op de bouw. Daardoor kunnen opdrachtgevers zorgeloos genieten van het (ver)bouwproces.

Architectuur en restauratie

Partners Lillian Brinks en Joost van Nes combineren architectuur en restauratie moeiteloos. Dat blijkt ook uit de vestigingsplek van hun bureau: het Oude Raadhuis van Maarn. Dat ligt op een steenworp van Utrecht, middenin de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. U bent van harte welkom om er uw woondromen te komen bespreken.