ALPHA INDUSTRIES

Je goed voelen en gezond zijn en blijven, het heeft vaak veel meer met mekaar te maken dan we zouden denken. En dat brengt ons algauw bij de sensatie van de eigentijdse wellnessbeleving. Sinds decennia is Alpha Wellness Sensations de internationale marktleider voor nieuwe trendsettende innovaties en bekend als producent van hoogwaardige wellnessproducten zoals sauna's, infraroodcabines, stoomcabines (hammam) en zonnebanken. Zowel voor particulieren als voor de professionele sector, voor binnen- en buitengebruik.

Projecten van ALPHA INDUSTRIES

Informatie over ALPHA INDUSTRIES


1
2
3
4
5
previous arrow
next arrow

Breed Scala aan Wellnessproducten

Voor zowel binnen- als buiten biedt Alpha Industries luxe wellness oplossingen. Van een sauna cabine met infrarood tot Finse sauna en designsauna. Creëer je eigen luxe spa met stoomcabine, jacuzzi, zwembad me turbojets en cold room om na een sauna- of stoomsessie af te koelen. Op zoek naar een eigen outdoor wellnessruimte, compleet met buitenkeuken, doucheruimte en andere faciliteiten? Ook Biedt Alpha Industries maatwerk wat betreft uw poolhouse.

Alpha team

Ons team van designers, technische specialisten en productiemedewerkers zorgt voor een perfect product, en desgewenst op maat. Met slechts één doel voor ogen: de klant zorgeloze wellnessgeneugten bezorgen zodat lichaam en geest er optimaal wel bij varen. Wij ontwerpen, produceren en monteren met een garantie voor kwaliteitscontrole op elk niveau. De productie gebeurt volledig in huis en aldus kan hoogstaand vakmanschap aan een concurrerende prijs worden aangeboden. De commerciële en logistieke opvolging, de dienst na verkoop en de montages gebeuren vanuit de hoofdzetel te Hasselt.

Kwaliteit & Duurzaamheid

Het beste bewijs van de populariteit van onze sauna-, infrarood-, hammam- en spafaciliteiten wordt geleverd door de vele klanten die hun tevredenheid kenbaar maken. We zijn heel trots dat al duizenden resorts, fitnesscentra, zwemparadijzen etc. en particulieren gekozen hebben voor de kwaliteit, knowhow en ervaring van Alpha Wellness Sensations. En dat nagenoeg wereldwijd.