AA+ ontwerpbureau

Bij AA+ ontwerpbureau staat kwaliteit, vakmanschap en de wensen van de klant centraal. Het bureau is gevestigd in Berkenwoude en Elspeet. Ontwerper Marinus Weijers heeft de basis gelegd in zijn eigen nieuwbouwhuis en deelt zijn passie dan maar al te graag met de huiseigenaren. Weijers heeft een voorkeur voor de Kempische bouwstijl en voert deze door in interieur, exterieur en tuin.

Projecten van AA+ ontwerpbureau

Informatie over AA+ ontwerpbureau


Slider2
Slider1
Slider3
previous arrow
next arrow

Kempische & Gooische stijl

Marinus Weijers hecht daarnaast veel waarde aan details en vindt het dan ook niet meer dan normaal om van A tot Z mee te denken bij het project. Stijl, gevoel en balans vormen de signatuur van AA+ ontwerpbureau. Naast de Kempische bouwstijl kenmerkt het bureau zich ook door de Gooische bouwstijl. Bij deze stijl behoren huizen met landelijke en strakke kenmerken en rieten daken.

Droomvilla’s ontwerpen

Het bouwen van droomvilla’s is wat Marinus samen met een team van experts graag doet. Waarbij exterieur, interieur en de tuin volledig op elkaar worden afgestemd. In combinatie met de wensen van de opdrachtgevers creëert het bureau iets unieks en betaalbaars!

Totaalarchitectuur

Naast het ontwerpen van woningen kunt u bij AA+ Ontwerpbureau ook terecht voor interieurarchitectuur, tuinontwerp en advies. Dit zorgt voor afstemming tussen alle elementen van uw leefomgeving.